Principesa Irina, plasată trei ani sub supraveghere de un judecător federal: "Îmi pare foarte rău"

Data publicării:
principesa irina1

 

"Îmi pare foarte rău că m-am implicat în această afacere", a declarat Irina Walker în faţa judecătorului federal, înainte de a fi pronunţată sentinţa,relatează postul de televiziune american ABC News, citat de Mediafax.

"Nu am avut intenţia de a încălca legea", a adăugat ea.

Principesa şi soţul său, John Walker, au pledat vinovat, în iulie, în dosarul privind participarea la o reţea de lupte de cocoşi.

Soţii Walkers au acceptat să vândă imobile şi să plătească Guvernului 200.000 dolari.

Judecătorul le-a permis să efectueze călătorii internaţionale în timpul perioadei de probă, deoarece Regele Mihai se confruntă cu probleme de sănătate şi principesa ar dori să-l viziteze mai des.

Soţii Walkers au fost arestaţi în august 2013, după ce autorităţile au anunţat că ei au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012 - aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland.

Cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură, potrivit rechizitoriului.

Procurorii au afirmat că soţii Walkers au impus spectatorilor o taxă de 20 de dolari pentru a vedea luptele de cocoşi, iar numărul total de spectatori pe zi depăşea 100.

Cuplul câştiga bani, de asemenea, din vânzările de alcool.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri