Prinși după ce s-au filmat furând 16 lei dintr-o mașină

Data publicării:
masina de politie_fb

Doi adolescenţi din judeţul Vâlcea, care s-au filmat în timp ce furau 16 lei dintr-un autoturism lăsat descuiat şi apoi au pus înregistrarea pe Facebook, sunt cercetaţi penal pentru furt, Poliţia anunţând Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) cu privire la situaţia celor doi, scrie News.ro.

masina de politie_fb
Foto: Facebook

Poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea au deschis un dosar penal şi cercetează şi cercetează doi adolescenţi, unul în vârstă de 15 ani şi celălalt de 13 ani, care au furat dintr-o maşină lăsată cu portierele descuiate, potrivit unui comunicat al Poliţiei Vâlcea.

Poliţiştii au aflat de acest caz după ce adolescenţii au pus pe Facebook o înregistrare video pe care au făcut-o în timp ce furau 16 lei din autoturism.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru News.ro, că cei doi provin din familii dezorganizate de etnie romă, iar Poliţia a anunţat DGASPC Vâlcea cu privire la acest caz.

Cei doi adolescenţi sunt suspectaţi că sunt autorii mai multor furturi similare produse în Râmnicu Vâlcea în ultima perioadă. Dosarul în care ei sunt cercetaţi a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri