Procurorii braşoveni cer o pedeapsă mai mare pentru Huidu

Data publicării:
huidu-46937

Procurorii Parchetului Judecătoriei Braşov şi avocaţii familiilor vitimelor accidentelui provocat de Huidu au solicitat, joi, judecătorilor Curţii de Apel casarea sentinţei Judecătoriei Braşov, care l-a condamnat pe Huidu la doi ani şi şase luni cu suspendare şi rejudecarea cauzei.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Braşov şi avocaţii familiilor victimelor au cerut o pedeapsă mai mare cu executare, considerând că aceasta este singura modalitate prin care fostul realizator tv ar putea conştientiza gravitatea faptei.

În mai 2012, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov.

În 29 iunie 2012, Şerban Huidu a fost condamnat de Judecătoria Braşov la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, iar familiile victimelor accidentului au făcut recurs la decizia judecătorilor.

De asemenea, la sfârşitul anului trecut Judecătoria Braşov a decis ca familiile victimelor accidentului provocat de Huidu să primească daune de 360.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri