Incidentele din Piața Victoriei. Percheziții și audieri în cazul jandarmilor agresați

Data actualizării: Data publicării:
20180810_protest bucuresti 10 august_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_28
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au efectuat, joi, două percheziţii într-un dosar de ultraj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice deschis după protestele din Piaţa Victoriei, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchet.



Potrivit sursei citate, percheziţiile au fost efectuate în baza unor mandate emise de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, scrie Agerpres.

"În cauza având ca obiect infracţiunile de ultraj (agresiune asupra a doi lucrători de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (sustragerea unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, la data de 23 august 2018 au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti', se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Persoanele la care au fost efectuate percheziţiile domiciliare sunt audiate, la sediul Poliţiei Capitalei, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri