PSD, după ce dosarul lui Dan Barna a ajuns la DNA: Conform propriilor standarde, a intrat în categoria penalilor în funcții publice

Data publicării:
dan barna in conferinta de presa
Dan Barna Foto: INQUAM Photos/George Calin

„Conform propriilor standarde, Dan Barna a intrat oficial în categoria penalilor în funcții publice și are obligația de a-și da demisia din funcția de vicepremier”, afirmă PSD, după ce DLAF a precizat că este în curs de investigare proiectul în care este implicată firma sa de consultanță.

„Conform propriilor standarde, de astăzi Dan Barna a intrat oficial în categoria penalilor în funcții publice. Prin urmare, tot conform propriilor standarde, astăzi Dan Barna are obligația de a-și da demisia din funcția de vicepremier. Fiecare zi în funcția publică deținută de penalul Dan Barna dovedește că #farapenaliinfunctiipublice a fost doar o minciună electorală pentru a fura voturile românilor”, transmit pe Facebook social-democrații.

Inspectorii de la Departamentul de Luptă Anti-Fraudă arată că în cazul proiectului „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural” (POSDRU/135/5.2/S/125782 – cod SMIS 51031), având ca beneficiar S.C. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, firmă deținută de Dan Barna, verificările sunt în curs.

„Până în acest moment nu am nicio informație oficială de la DLAF privind implicarea mea în vreo notă de constatare care să fie trimisă la DNA”, a reacționat Dan Barna, lider USR PLUS.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri