Sari la conținut
News Alert

Reacția ministrului Sănătății la acuzațiile lui Emanuel Ungureanu

Ministrul Sănătăţii neagă acuzaţiile pe care i le aduce Emanuel Ungureanu. Florian Bodog a spus, la Digi24, că nu are nimic de-a face cu ingineriile descrise de actualul deputat.

”Domnul deputat bate câmpii (...) Ministrul Sănătăţii nu se ocupă de cazarea funcţionarilor care pleacă în control, cu atât mai puţin de cazarea funcţionarilor de la casa de asigurări, iar controalele care au fost dispuse de mine în acest an au fost făcute în colaborare şi la solicitarea DIICOT. Deci, ceea ce spune dânsul sunt simple afirmaţii care nu au absolut nicio bază reală, ci le face strict pentru a face spectacol şi nu ştiu ce urmăreşte. Dar va răspunde pentru ele, dacă aşa a spus”, a afirmat Florian Bodog.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, miercuri, că în dosarul medicului Mihai Lucan este implicat şi actualul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, care l-a ajutat pe medicul urolog în timpul unui control, care a fost ”foarte moale”. Ungureanu susţine că familiile Lucan şi Bodog au legături vechi, printr-o relaţie de naş care datează din 2007.