Reținerea judecătoarelor de la Tribunalul București nu amână termenele în dosarele lui D. Voiculescu și A. Năstase

Data publicării:
dosare 20instanta 20mediafax-54847

Judecătoarea Laura Andrei, președintele Tribunalului București, a spus că judecarea recursului procurorilor în cazul deciziei de eliberare condiţionată a lui Adrian Năstase şi dezbaterile din dosarul privind modul de privatizare a Institutului de Cercetări Alimentare nu vor fi amânate după reţinerea judecătoarelor Viorica Dinu şi Antonela Costache, care trebuiau să dezbată aceste cauze, relatează Mediafax.

Preşedintele Tribunalului Bucureşti a precizat că fiecare secţie şi complet de judecată are asigurat un complet de permanenţă pentru situaţii neprevăzute. Completul de permanenţă asigură judecata în orice dosar atunci când situaţia o cere.

Judecătoarele Viorica Dinu şi Antonela Costache, de la Tribunalul Bucureşti, sunt urmărite penal de procurorii DNA pentru trafic de influenţă şi luare de mită, potrivit actului prin care s-a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii încuviinţarea percheziţiei corporale şi domiciliare, reţinerea şi arestarea celor două judecătoare.

Potrivit unor surse judiciare, cele două judecătoare sunt suspectate de fapte de corupţie, după ce ar fi primit bani de la diverşi interlopi pentru a-i favoriza în dosarele pe care aceştia le aveau pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri