Rezultatele sondajului IRES comandat de Digi24, comentat la "Jurnalul de seară"

Data publicării:
site-uri

Marea majoritate a românilor consideră că pactul de coabitare dintre președinte și premier nu funcționează. De asemenea, oamenii intervievaţi au auzit de disputa dintre președinte şi premier legată de pactul de coabitare şi numirile din justiţie, iar cei mai mulţi (42%) cred că premierul are dreptate.

Acestea sunt doar câteva dintre informațiile care reies dintr-un sondaj de opinie comandat de Digi24 și realizat de IRES.

Mai mult respondenţi cred că atât președintele, cât și premierul au avut intervenţii neconstituţionale în funcţionarea jusţiei, iar încrederea în justiție este la cote scăzute.

Sondajul realizat de IRES la comanda Digi24 va fi comentat astăzi, într-o ediție specială a Jurnalului de seară, difuzată de la ora 20.00, la Digi24. Invitații lui Cosmin Prelipceanu vor fi Vlad Nistor,Vasile Gherasim, jurnalistul Adrian Halpert, Răzvan Orăşanu, director de cercetare SAR, și sociologul Vasile Dâncu, din studioul de la Cluj.

În partea a doua a emisiunii, de la 21.30, Cosmin Prelipceanu îl are invitat pe analistul politic Emil Hurezeanu, alături de care va comenta rezultatele studiului IRES și consecințele acestuia.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1300 de persoane şi are o marjă de eroare de 2,7%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri