România TV a difuzat o înregistrare cu Sebastian Ghiță

Data publicării:
161213_SEBASTIAN_GHITA_ICCJ_03_INQUAM_Octav_Ganea_
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Sebastian Ghiţă, dispărut din 21 decembrie, vorbeşte, într-un material difuzat miercuri la prânz la România TV, postul pe care îl controlează, despre legăturile sale cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, transmite News.ro. El susţine că a cunoscut-o în sediile SRI şi o întreabă dacă îşi mai aduce aminte de o petrecere restrânsă dintr-o vilă din Sinaia, la care aceasta era împreună cu el şi cu Vasile Dîncu.

image-2016-12-28-21498335-41-inregistrarea-video-sebastian-ghita

Sebastian Ghiţă a apărut într-o înregistrare la România TV, într-un birou, el având mai multe documente, care ar arăta „mistificarea dosarelor” sale, informează News.ro.

La începutul înregistrării, care ar fi fost lăsată în urmă cu o săptămână la redacţia televiziunii, Sebastian Ghiţă spune că, dacă aceste imagini au început să ruleze, lucrurile nu mai sunt bine deloc.

El a reluat afirmaţiile conform cărora i s-ar fi cerut să furnizeze date despre Liviu Dragnea pentru a-i fi lăsată familia în pace.

Ghiţă a vorbit despre relaţia sa cu Laura Kovesi, pe care susţine că a cunoscut-o în sediile SRI, unde au avut loc „poate sute de întâlniri”.

După ce a prezentat mai multe documente despre care a susţinut că sunt şi printuri ale schimburilor de mailuri avutre cu procurorul şef al DNA, Ghiţă a întrebat-o pe Kovesi dacă îşi mai aduce aminte de „petrecerea restrânsă din vila din Sinaia”, la care erau aceasta, împreună cu el şi cu Vasile Dâncu, chefuind cu lăutarii şi ascultând "La Chilia-n port", „varianta pentru statul de drept”.

„O întreb pe doamna pe Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept”, a spus el.

Această înregistrare este difuzată în ziua în care Liviu Dragnea ar urma să anunţe o nouă nominalizare de premier şi acţiunile viitoare, după ce preşedintele Iohannis a respins propunerea Sevil Shhaideh.

De asemenea, cu puţin timp înainte de difuzarea acestei înregistrări Poliţia Română a anunţat că nu au fost constatate încălcări procedurale în cazul lui Ghiţă şi că nu sunt date că acesta ar fi ieşit din ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri