Sandu şi Izaura Anghel, trimişi în judecată în dosarul privind mituirea unui agent din penitenciar

Data publicării:
bercea mondial sandu anghel catuse

Procurorii Parchetului Tribunalului Argeş l-au trimis în judecată, vineri, pe Sandu Anghel, sub acuzaţiile de cumpărare de influenţă şi dare de mită în concurs real şi în stare de recidivă post-condamnatorie, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Argeş, procurorul Iolanda Drăguţ, scrie Mediafax.

Potrivit acesteia, în acelaşi dosar a fost trimisă în judecată şi Izaura Anghel, sub acuzaţia de dare de mită. Dosarul va fi judecat la Tribunalul Argeş.

În 18 septembrie, Izaura Anghel a primit mandat de arest la domiciliu în acest dosar, în timp ce pe numele lui Sandu Anghel a fost emis un nou mandat de arestare. Dosarul a fost deschis de procurori în urma unei sesizări primite din partea reprezentanţilor Penitenciarului Colibaşi, unde Sandu Anghel este încarcerat.

Potrivit anchetatorilor, Sandu Anghel ar fi încercat, prin intermediul fiicei sale, să ofere 300 de euro unui angajat al Penitenciarului Colibaşi, pentru a i se permite acestuia să primească un telefon mobil în incinta penitenciarului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri