Se reia ancheta în dosarul „Duicu”. Decizia instanţei supreme poate fi atacată cu recurs

Data publicării:
7 ADRIAN DUICU 2

Este o decizie în primă instanță pronunțată astăzi de magistrați. Însă, cel mai probabil, procurorii DNA vor contesta această hotărâre și vor cere ca dosarul ce îi vizează pe președintele suspendat al Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, dar și pe fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție, Ștefan Ponea, să fie judecat în continuare în faza de fond.

Ancheta procurorilor DNA a început în luna aprilie a anului trecut, când s-au făcut percheziții la domiciliul lui Adrian Duicu, la sediul Consiliului Județean, dar și la locuinţa fostului șef de la IPJ.

Despre Adrian Duicu, şeful suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, procurorii DNA susţin că a făcut trafic de influenţă chiar în sediul Guvernului.

De altfel, în dosar apar numele premierului Victor Ponta, al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi al şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, martor în dosar.

Procurorii anticorupţie spun că aceştia sunt doar câţiva dintre cei folosiţi de baronul PSD de Mehedinţi pentru a-şi atinge scopurile. 

Adrian Duicu se află din luna octombrie 2014 în arest la domiciliu, după jumătate de an de arest preventiv la Penitenciarul Rahova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri