Sebastian Ghiţă se apără: Niciun ban nu vine de la Cocoş

Data publicării:
sebastian ghita - 6842802-Mediafax Foto-Octav Ganea-2

Întrebat dacă a luat 500.000 de euro de la Dorin Cocoş, Sebastian Ghiţă a răspuns: „Evident că nu... nu există niciun ban depus cash de la mine sau de la altcineva la firmă, toţi banii au venit prin conturi bancare, se poate şti orice ban a ajuns în televiziune, niciun ban nu vine de la Cocoş, nici de la o firmă a dânsului”.

În legătură cu sms-ul prezentat de Elena Udrea la televizor, Ghiţă a spus: „Am răspuns elegant... i-am spus că îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Cocoş, îl consider un om bun. Nu eram nici mare inamic, vorbeam ca un om politic dintr-un partid cu altul din alt partid, am schimbat opinii, nu am fost niciodată apropiaţi. Îmi pare rău pentru orice om ajuns în situaţia asta, nu ştiu cum a reuşit, dacă mă uit înapoi, şi-a dorit să fie o vedetă a politicii”.

Într-o emisiune televizată, deputatul a declarat că serviciile secrete străine îşi recrutează oamenii din România.

Nu ştiu dacă există în presă, dar îmi doresc să cred că serviciile nu vor pierde această bătălie, pe teritoriul României sunt şi servicii străine, partenere sau inamice. Aceste servicii cred cu tărie că fac spionaj şi că recrutează şi în justiţie, şi în politică şi în presă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri