Sebastian Ghiţă: „Tot ce mi s-a întâmplat pare o răzbunare”

Data publicării:
Sebastian Ghita-Mediafax Foto-Octav Ganea

Sebastian Ghiţă e hotărât să meargă la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), la procurorul Gabriel Onea pentru a face mai multe cereri.

Am senzaţia că săptămâna trecută, lucrurile fiind aşa tensionate şi agitate, s-au făcut multe lucruri de-a valma. Am citit cu răbdare documentele pe care mi le-a pus la dispoziţie, am verificat cu atenţie acuzaţiile. Nu am avut posibilitatea să explic şi varianta mea şi ceea ce cred eu despre acele acuzaţii, sper ca procurorul Onea să mă primească să-i pot da mai multe detalii despre subiectul Herţanu. Am găsit argumente care să-l facă să creadă că implicarea mea în dosarul Herţanu nu a fost cea pe care o suspectează. Nu pricep care este sensul blocării conturilor persoanelor şi firmelor pe care eu le-am cunoscut vreodată în viaţa mea. Practic, toţi colegii de facultate, toţi prietenii care mi-au fost asociaţi vreodată, multe firme despre care nu ştiu nimic s-au trezit cu conturile blocate. Putem să abuzăm oricând pe oricine. Este un abuz. Mi-e ruşine de oamenii aceia. S-au trezit cu conturile blocate”, a declarat Sebastian Ghiță. 

Cât despre alegerile din Moldova şi mituirea electoratului, deputatul spune că sunt acuzații nefondate. „Materialele electorale al PSD sunt încadrabile în lege”, a mai spus Sebastian Ghiță. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri