Sari la conținut

Şeful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din Timiș a fost reținut

Șeful Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice a fost dus la audieri după mai bine de patru ore de percheziții.

Potrivit unor surse, comisarul șef din cadrul IPJ Timiș, Dumitru Pavel, ar fi primit bani pentru a interveni, pe lângă subalternii săi, ca să rezolve favorabil un dosar de evaziune fiscală.

La sediul DNA Timișoara a fost adus și Iulian Boţ, membru al unui clan de romi din Lugoj, care a fost implicat în trecut în mai multe scandaluri imobiliare.

Nu este pentru prima oară când Iulian Boț, zis Viscol are probleme cu legea. Anul trecut el a fost condamnat definitiv la opt luni de închisoare cu suspendare pentru un scandal care a avut loc în Lugoj, în 2013. În prezent, în urma acestei sentințe definitive, el se află sub supraveghere.

Dumitru Pavel ocupă funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din luna aprilie a anului trecut. Cercetările îl vizează și pe fostul șef al IPJ Timiș, Sorin Muntean, acuzat anul trecut de trafic de influență, într-un alt dosar.