Şeful unei secţii de Poliţie, anchetat disciplinar pentru un accident

Data actualizării: Data publicării:
masina politie, ideal pentru accidente

Şeful secţiei de Poliţie Rurală din comuna ieşeană Miroslava şi-a dat marţi demisia, iar conducerea Poliţiei Judeţene a declanşat o anchetă disciplinară, după ce acesta a fost implicat într-un accident, apoi a fugit de la locul faptei, unii martori afirmând că poliţistul ar fi fost băut, scrie News.ro.

masina politie, ideal pentru accidente

Subcomisarul Lucian Tarcea, şeful secţiei de Poliţie Rurală Miroslava şi-a dat demisia din funcţie marţi, în timp ce conducerea Poliţiei Judeţene a declanşat o anchetă disciplinară, după ce poliţistul a fost implicat, luni, într-un accident rutier, la intrarea în municipiul Iaşi.

Poliţistul conducea un autoturism marca Volkswagen şi se deplasa către Iaşi dinspre Lunca Cetăţuii, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi maşina a intrat pe contrasens, lovind un autoturism Matiz.

Şoferiţa Matizului, o femeie de 34 de ani, a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţistul a părăsit locul accidentului, iar unii martori spun că bărbatul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cursul dimineţii de marţi, subcomisarul Lucian Tarcea a mers la Poliţia Rutieră, unde a recunoscut că a fost implicat în accident.

Totodată, el şi-a dat demisia de la conducerea secţiei de Poliţie Rurală Miroslava.

Pe numele lui Lucian Tarcea a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri