Șoferul care a spulberat cu mașina doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare, pus în libertate

Data publicării:
accident intr-o statie de autobuz
Un șofer a scăpat mașina de sub control și a intrat în plin într-o stație de autobuz din Baia Mare, unde așteptau două persoane, soț și soție Foto: captură video

Șoferul care a lovit doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare va fi cercetat în libertate. El fusese reținut la două zile după tragedie, dar a fost eliberat, prin decizie a unui judecător, care nu a dat curs cererii ca tânărul de 20 de ani să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Procurorii vor contesta în apel această hotărâre a justiției.

Între timp, una dintre victimele șoferului, o tânără de 21 de ani care fusese grav rănită în accident, a murit. Fata era în comă și-i fusese amputat un picior. Soțul ei, și el rănit grav, este la Cluj-Napoca, unde a fost operat.

Șoferul care a produs accidentul a fost reținut luni de poliție, la două zile după accident. Din motive încă neclare, el a scăpat mașina de sub control la o curbă și a intrat pe trotuar, în dreptul unei stații de autobuz din Baia Mare, unde se aflau tânara și soțul ei. Cei doi, care stăteau pe banca din refugiu, au fost loviți în plin. 

Imediat după accident, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

Tânărul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri