Sorina Pintea, încătușată și dusă din nou la spital. Nu a fost nevoie de internare nici a doua oară

Data actualizării: Data publicării:
sorina pintea captura

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost dusă, din nou, marți seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunță Poliția Capitalei, potrivit Mediafax. Fostul ministru al Sănătății a mers la unitatea medicală cu cătușe la mâini. Pintea a mai fost la spital și luni, însă medicii care au consultat-o acolo au decis că nu este nevoie de internare. La fel s-a întâmplat și marți seara, când a fost condusă înapoi în arest după ce a fost consultată la policlinica MAI timp de o oră și jumătate.

ACTUALIZARE 21:00 - Sorina Pintea a ieșit de la medic. Fostul ministru a stat în cabinetul medical în jur de o oră și jumătate. Nici de această dată nu a fost internată. La ieșirea din sediul policlinicii, fostul ministru a refuzat să vorbească cu presa și s-a îndreptat direct spre mașina de poliție care a transportat-o înapoi în arest.

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă


Potrivit Poliției Capitalei, o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost dusă într-un centru medical de diagnostic și tratament, din rețeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Surse din anchetă au declarat, pentru Mediafax, că este vorba de fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea.

Pintea a fost consultată și luni de un medic la Spitalul „Sfânta Maria”, din Capitală, însă nu a rămas internată.

Sorina Pintea a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv.

sorina-pintea-spital-1
Foto: Digi24

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

sorina-pintea-spital
Foto: Digi24

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri