Sorinei Pintea i s-ar fi făcut rău în arest. A primit îngrijiri de la medicii de la Ambulanță

Data actualizării: Data publicării:
sorina pintea - cross adev

Medicii au fost chemaţi de urgenţă, duminică, la Arestul central din Capitală, după ce Sorina Pintea ar fi anunţat că se simte rău. Acesta a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost dusă la spital, potrivit surselor Mediafax.

„În această dimineață, la Centrul de Retinere și Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanța, pentru o persoană aflată în arest preventiv. Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”, a confirmat Poliția Capitalei, fără a specifica dacă a fost vorba despre Sorina Pintea.

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, se află în detenţie în arest preventiv. Potrivit unor surse, Sorinei Pintea i s-a administrat o perfuzie.

Într-un comunicat transmis duminică seara de avocații Sorinei Pintea, aceștia spun că clienta lor este nevinovată și se află într-o „postură vulnerabilă, starea sa de sănătate fiind una precară, agravată pe fondul privării de libertate”.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, inculpată pentru luare de mită în formă continuată. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract.

Editare web: Luana Păvălucă

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri