Șpagă schimbată, pentru că nu i-a plăcut soției

Data actualizării: Data publicării:
25898

Când corupția depășește o anumită limită, devine de-a dreptul amuzantă. La Iași, comisarul OPC Barbu Leonida accepta orice fel de șpagă, nu doar bani în plic, însă își rezerva dreptul de a o schimba dacă nu-i mai plăcea.

„A luat o pereche de pantofi de damă de culoare bej combinat cu negru marca Regal Elegance cu o valoare de 199 lei (fiindcă nu i-au plăcut soţiei sale, inculpatul a restituit perechea şi a luat o pereche de încălţăminte marca Samsavana)”, arată procurorii, potrivit Ziarul de Iași.

Dragoș Pătraru, care a abordat subiectul la emisiunea Starea Nației, a comentat că „una e să fii corupt, alta e să te trimită nevasta cu șpaga înapoi, să ți-o schimbe ăia, că nu i se potrivește ei la rochie!”

Când a aflat că administratorul dorea să-i facă o reducere la cele două produse, şi nu i le dădea gratis, Barbu Leonida a renunţat să mai ia bunurile”, mai arată procurorii.

Cred că ședințele astea în care corupții recunosc în faţa procurorilor ce au făcut ar trebui să fie publice! Serios, nu mi se pare ok să râdă numai procurorii”, mai spune Dragoș Pătraru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri