„Spartacus”, bărbatul care a instigat la violenţă în ziua de Paşti, a fost arestat preventiv

Data actualizării: Data publicării:
vasile-badea-spartacus

Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 în dosarul violenţelor din cartierul bucureştean Rahova. Alături de el, alţi 4 bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru că au participat la violenţele din ziua de Paşti.

Spartacus, una dintre persoanele care a participat la bătaia din cartierul bucureştean Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a spus el, în timpul petrecerii la care participa. După câteva ore, el a transmis pe pagina de Facebook un mesaj în care spune că regretă ce a făcut.

Alături de el, alte 4 persoane au fost arestate preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală, transmite Mediafax.

În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.

Decizia a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă în cartierul Rahova chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri