Statul a devenit proprietarul a patru perechi de pantofi sport folosiți. Decizie în instanţă

Data publicării:
avocatul poporului ciocanel facebook

Statul român a devenit proprietarul a patru perechi de pantofi sport folosiți, în urma unei decizii la Judecătoria Alba Iulia.

Pantofii au fost ridicaţi în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în cadrul unui dosar vizând fapte de furt. Vizaţi în anchetă erau doi bărbaţi.

Pantofii, care aveau mai multe urme de la locul comiterii faptelor, au fost depuși la camera de probe de la IPJ Alba.

În 2015, în urma sentinței date de Judecătoria Alba Iulia, în care cei doi bărbați au fost condamnați la închisoare cu suspendare, magistrații au dispus ca pantofii confiscați în timpul anchetei să fie returnați unuia dintre bărbați.

Bărbatul nu a mai fost interesat de încălțămintea confiscată de oamenii legii în 2013. Potrivit Codului de Procedură Penală, dacă în termen de șase luni de la decizia de restiturire persoana în cauza nu vine să își ridice bunurile, acestea revin în proprietatea statului, lucru care s-a și întâmplat.

În data de 24 iunie 2019, statul român a devenit prin decizia Judecătoriei Alba Iulia proprietarul unei perechi de pantofi Nike, două marca Adidas și o pereche fără marcă, decizia fiind definitivă.

Sursa: alba24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri