Suspect reținut în cazul fetiței de 5 ani din Baia Mare, violată și ucisă

Data actualizării: Data publicării:
crima

La mai mult de un an de la crima oribilă din Baia Mare, care a şocat România, poliţiştii au un suspect. Dovezile strânse până în acest moment arată că un adolescent de 17 ani ar fi ucis-o pe Estera, o copilă de numai 5 ani.

Potrivit informaţiilor obţinute de Digi24, băiatul locuia în acelaşi bloc cu victima. El a fost dus azi la locul faptei, pentru o reconstituire a crimei comise în seara de 30 aprilie 2018, în zona industrială din Baia Mare.

Cadavrul fetiţiei, care a fost şi agresată sexual, a fost găsit de rude. În ancheta declanşată au fost audiate peste 350 de persoane, iar la soluţionarea cazului au contribuit sute de poliţişti, unii trimişi din Capitală.

Băiatul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi va ajunge în faţa unui judecător, care va stabili dacă emite un mandat de arestare preventivă pe numele lui, aşa cum solicită procurorii.

 

Estera, o fetiță de 5 ani, a fost violată și ucisă în Baia Mare în seara de 30 aprilie 2018.

Crima s-a petrecut în fosta zonă industrială a oraşului Baia Mare, unde se află mai multe clădiri părăsite ale fostului combinat Cuprom. Cadavrul a fost găsit chiar de rudele fetiței.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri