Tânăr de 18 ani condamnat pentru omor, dat în urmărire generală

Data publicării:
masini de politie

Un timişorean în vârstă de 18 ani, fost elev al Colegiului Tehnic Energetic "Regele Ferdinand I", din Timişoara, condamnat la zece ani de închisoare pentru omor, a fost dat în urmărire generală şi este căutat de către poliţiştii timişeni, scrie News.ro.

masini de politie

Poliţiştii din judeţul Timiş l-au dat în urmărire generală pe Francesco Corjin, un tânăr de 18 ani din Timişoara, care a fost condamnat pentru omor la zece ani de închisoare cu executare, în 19 octombrie, de către magistraţii Curţii de Apel Timişoara, după ce a ucis, în anul 2015, un tânăr de 22 de ani.

De asemenea, Corjin a fost condamnat la plata a 100.000 de euro, despăgubiri familiei tânărului omorât.

Corjin ar fi trebuit să se prezinte, imediat după condamnare, pentru a fi încarcerat, însă nu a făcut acest lucru, şi nici nu a fost găsit la adresa de domiciliu, motiv pentru care a fost dat în urmărire generală.

În 4 noiembrie 2015, Francesco Corjin, atunci în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I Timişoara, şi un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, s-au certat şi apoi s-au luat la bătaie în stradă, în apropierea şcolii.

La un moment dat, Corjin a scos un cuţit şi i l-a înfipt tânărului de 22 de ani între coaste. Medicii de la SMURD l-au găsit atunci pe tânărul înjunghiat plin de sânge şi în stop cardio-respirator. Doctorii l-au resuscitat şi mai apoi l-au transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara, unde însă, în pofida eforturilor medicilor, tânărul nu a mai rezistat şi a decedat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri