Tânără de 23 de ani, înjunghiată la locul de muncă de fostul iubit. Ea făcuse plângere împotriva agresorului

Data publicării:
locul faptei

„Bărbatul a aşteptat mai întâi ca toţi clienţii să plece, moment în care a intrat în cofetărie, unde a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânăra de 23 de ani. Pentru a cere ajutorul, femeia s-a chinuit singură să iasă din magazin”, relatează Georgiana Ciurea, reporter Digi24.

Potrivit prietenilor, cel care a încercat să o ucidă pe tânără ar fi fostul ei iubit. Femeia depusese de altfel o plângere la poliţie la finalul săptămânii trecute, prin care anunţa că se simte în pericol.

Ameninţată, urmărită, urmărită acasă. Urmărită zi şi noapte. Joia trecută a intrat cu cuţitul peste ea, dar numai a ameninţat-o”, spune Ileana Peroşel, prietenă cu victima.

Pentru ameninţările din ultima perioadă, poliţiştii îl şi audiaseră pe agresor, şi i-au deschis dosar penal. Procurorii au decis să-l cerceteze însă mai departe în stare de libertate. Abia după atac, bărbatul a fost reţinut.

După comiterea faptei, bărbatul s-a predat la Poliţia Municipiului Ploieşti. În cauză a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea tentativă de omor”, declară Florentina Ilioiu, procuror şef Parchetul Prahova.

În prezent, tânăra de 23 de ani este internată la Terapie Intensivă. Agresorul ei riscă acum până la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri