„Teroristul” de la Craiova vrea în libertate. Spune că s-a cumințit

Data actualizării: Data publicării:
terorist craiova

Tânărul suspect de terorism acuzat de propagandă în favoarea Statului Islamic vrea să iasă din închisoare. El le-a spus în această dimineaţă judecătorilor de la Curtea Supremă că regretă tot ce a făcut, cunoaşte gravitatea faptelor, dar că în toamnă vrea să îşi reia studiile şi să urmeze o carieră de asistent medical.

Băiatul de 18 ani a fost arestat de două ori şi condamnat în primă instanţă la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. Acum este în arest preventiv. Luigi Constantin Boicea a fost interceptat de anchetatori în timp ce şi-a declarat susţinerea, prin intermediul internetului, pentru acţiunile teroriştilor ISIS şi încerca să răspândească mesajele acestora împotriva statelor occidentale.

„Vrea să-şi continue studiile liceale. Are sprijinul familiei pe acest aspect. Mama a luat legătura cu cei din personalul unde îşi urma cursurile liceale de a reurma, pentru a finaliza studiile liceale. Visul lui este ca să fie asistent ca să sprijine. El are şi o stare de sănătate precară. Face insulină de două ori pe zi. Pe acest aspect s-a apropiat de cadrele medicale şi a înţeles utilitatea şi este..a devenit foarte umanist”, a declarat avocatul Marius Costache.

Citiți și: 

Colegul tânărului din Craiova acuzat de terorism a cerut altă celulă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri