TIMIŞOARA. Brigitte Sfăt, căutată de poliţie. Soţia lui Ilie Năstase renunță la procesul pentru reabilitare

Data publicării:
ilie-nastase-si-brigitte-sfat1

Brigitte Sfăt, cea care a devenit de puțin timp soția lui Ilie Năstase, nu e lăsată să se bucure de luna de miere alături de fostul tenismen. Astăzi, proaspăta doamnă Năstase trebuia să fie adusă cu mandat la Judecătoria Timișoara, pentru un proces pe care chiar ea l-a deschis.

Actualizare. Judecătorii au sperat până în ultimul moment că Brigitte Sfăt se va prezenta astăzi pentru a motiva de ce vrea ca trecutul ei penal din cazier să fie şters. Ţinând cont că exista acest mandat de aducere prin care oamenii legii puteau să o aducă cu forţa în faţa judecătorilor, proaspăta doamnă Năstase risca o amendă dacă nu se prezenta de una singură. 

Procesul a luat însă o turnură neaştepată în momentul în care avocatul a anunţat că clienta sa renunţă la proces din cauza mediatizării excesive şi că îşi doreşte să ducă o viaţă linistită lângă Ilie Năstase. 

În plus, acelaşi avocat susţine că mandatul de aducere a fost completat greşit, din acest document reieşind că Brigitte Sfăt locuieşte în cabinetul celui care o reprezintă în instanţă. 

Cei doi soţi sunt plecaţi din ţară în luna de miere şi, practic, i-ar fi fost imposibil fostului manechin să se prezinte la proces.

Doamna Năstase este cea care a deschis un proces prin care cerea să i se şteargă trecutul penal. Până acum aceasta nu s-a prezentat niciodată la termene, iar astăzi este programată o nouă înfăţişare.

___________________________ 

Fără prezența ei, procesul nu poate înainta, astfel că magistrații au decis să facă următorul pas legal, și să emită un mandat de aducere. Ca atare, poliţiştii au acum dreptul să o aducă pe Brigitte Sfăt în fața judecătorilor.

Problema e că nimeni nu știe unde se află Brigitte Sfăt, mai ales că ea s-a căsătorit civil în urmă cu 48 de ore și sunt șanse mari să fie deja plecată în luna de miere cu Ilie Năstase.

Brigitte Sfăt, fost manechin, a fost condamnată în anul 2003 la trei ani si jumătate de închisoare cu executare, pentru instigare la tâlhărie și lipsire de libertate. Victime au fost doi bărbați care au fost sechestraţi şi bătuţi, pentru că-i datorau 5.000 de euro.

Femeia a stat după gratii doi ani, fiind eliberată anticipat, cu un rest de pedeapsă de 533 zi. Pentru că a stat departe de probleme, doamna Năstase le-a cerut judecătorilor să îi curețe cazierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri