Titu Bojin, președintele CJ Timiș, audiat la DNA

Data publicării:
Bojin-005

Titu Bojin a ajuns la sediul DNA Timișoara în jurul orei 16.30 și trebuie să dea explicații cu privire la un accident care a avut loc în luna mai 2014, mușamalizat de subalterni la comanda acestuia, spun procurorii.

Anul trecut, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a gonit pe Autostrada 1, între Lugoj şi Nădlac, pe contrasens şi a forţat o şoferiţă să se izbească de parapet, ca să îl evite. Anchetatorii spun că şeful poliţiei rutiere i-a sfătuit pe colegii de la autostrăzi să închidă dosarul cu autor necunoscut.

Descoperirea a fost făcută în timpul perchezițiilor de la sediul Inspectoratului de Poliție Timiș, din urmă cu două zile.

În urma descinderii, șeful IPJ Timiş şi adjunctul său, şeful poliţiei rutiere judeţene, primarul din Recaş, şeful poliţiei şi cel al poliţiei locale din acest oraş au fost arestaţi preventiv. Procurorii îi acuză că ar fi făcut înţelegeri în campania electorală pentru ca şoferii care încalcă legea în Recaş să primească, în locul amenzilor, indicaţii cu cine să voteze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri