Torționarul comunist, la judecată. Alexandru Vișinescu, din nou agresiv cu jurnaliștii 

Data publicării:
visinescu

Procurorii spun că regimul impus în temniţă de fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat a dus la moartea a 12 deţinuţi, între care şi liderul ţărănist Ion Mihalache. 

Alexandru Vișinescu nu a vrut să răspundă întrebărilor adresate de jurnaliști și a reacționat din nou agresiv. „Nu vreau să vorbesc”, a repetat fostul torționar în fața camerelor de filmat. 

Primul torționar a ajuns în fața instanței. Alexandru Vişinescu este acuzat de moartea a 12 deținuți în Penitenciarul Râmnicu Sărat


Nicoleta Eremia, soţia generalului Ion Eremia, a declarat miercuri că soţul ei a trecut prin chinuri cumplite şi că ar fi fost nedrept ca torţionarul acestuia să nu fie judecat. „Pentru soţul meu, generalul Eremia, mă legitimează cei 33 de ani de teroare comunistă. Au fost chinuri cumplite. Mintea omenească nu poate concepe chinurile iadului, aşa cum a spus el în cartea pe care a scris-o. Mult prea târziu este chemat, era total nedrept să plece din lumea asta fără să aibă emoţiile acestea”, a declarat Nicoleta Eremia. 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri