Toţi cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele pentru funcţia de procuror general au fost admişi

Data actualizării: Data publicării:
augustin lazar declaratie revocare inquam george calin 20181024201637_IMG_3155-02
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Toţi cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele în cadrul procedurii de selecţie pentru funcţia de procuror general au fost admişi, a anunţat, luni, Ministerul Justiţiei. Aceştia vor susţine interviurile în 10 aprilie.

ministerul public
Toţi cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele în cadrul procedurii de selecţie pentru funcţia de procuror general au fost admişi

Ministerul Justiţiei a anunţat, luni, că toţi cei patru candidaţi care şi-au depus dosarele pentru a ocupa postul de procuror general au fost admişi.

Este vorba despre Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu.

În cursul zilei de luni, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu au mai depus acte la dosar, având în vedere că la încheierea termenului de depunere a candidaturilor nu aveau toate documentele solicitate în cadrul procedurii de selecţie.

”Candidaţii declaraţi admişi vor susţine un interviu în data de 10 aprilie 2019, începând cu ora 09,00 la sediul Ministerului Justiţiei din Bucureşti”, au transmis reprezentanţii Ministerului Justiţiei.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declanşat, în 14 martie, procedura de selecţie pentru noul procuror general, în condiţiile în care mandatul lui Augustin Lazăr în acest post expiră la sfârşitul lunii aprilie.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri