Traian Băsescu, despre Ioana Petrescu: "Sunt convins că e bine echipată din punct de vedere teoretic"

Data publicării:
ioana petrescu 2-1

 

„Eu sunt convins că această doamnă este bine echipată din punct de vedere teoretic. Chiar în discuţia pe care am avut-o în momentul când încerca să evite un răspuns, a enunţat nişte lucruri care arată o pregătire temeinică. Problema dânsei este lipsa de practică. A venit prea repede în funcţia de ministru fără să fi administrat o companie”, a declarat Traian Băsescu la un post de televiziune.

El a precizat că ar fi mai îngăduitor cu ministrul de Finanţe decât cu premierul Victor Ponta.

„Eu aş fi mai îngăduitor cu dânsa decât cu premierul, pentru că ea a fost un om folosit de premier, la întâlnire. A intrat în gura lupului şi apoi a vrut să o compenseze spunând: vai cum a batjocorit-o preşedintele pe doamna ministru. Lipsa de caracter a lui Victor Ponta s-a văzut şi din modul în care a sacrificat-o. N-aş putea face aşa ceva niciunui bărbat, mai ales unei femei”, a arătat Băsescu, el adăugând că ar fi preferat să discute cu secretarul de stat Gheorghe Gherghina: „Gherghina mi-ar fi spus: domnule preşedinte, fără taxe nu se poate”.

Preşedintele a mai spus că are un element de scuză pentru ministrul de Finanţe, mai ales că toată lumea a focusat lucrurile pe ea, şi a menţionat că premierul are cea mai mare responsabilitate pentru modul în care s-au prezentat la consultări. „Doamna ministru a venit dezarmată la discuţie”, a mai arătat Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri