Traian Băsescu: Unii procurori se jură că mă vor face să cer custodia unuia dintre nepoți

Data actualizării: Data publicării:
traian basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat miercuri seară acuzaţii dure la adresa procurorilor DNA. Fostul şef de stat a afirmat, la un post de televiziune, că familia sa ar fi ţinta unor procurori anticorupţie, care ar urmări arestarea uneia dintre fiicele sale.

Dacă ne referim la stil, e acelaşi stil în care Kovesi ameninţa când CCR, când Parlamentul. Nu e prima dată, însă i-a fost permis acest mod de acţiune, pentru că e cea care are cătuşele şi poate să mi le pună şi mie, şi dvs, şi copilului meu şi cui vrea. De altfel, am aflat prin DNA că este un mic grup de procurori care se jură că mă va face să cer custodia copilului, unuia dintre nepoţi. Adică îi va aresta părinţii”, a spus fostul președinte, la un post de televiziune.

- Nu pe dumneavoastră? l-a întrebat realizatorul.

- Nu. Deocamdată nu suntem la stadiul ăsta, a răspuns fostul președinte.

- Şi se răsfrânge răzbunarea lor sau dorinţa lor de dreptate asupra copiilor dumneavoastră?

- Se pare că da. Fratele meu e în închisoare. N-a vrut nimeni să vadă că banii despre care vorbea Căpăţână i-a gestionat şi i-a luat şi au ajuns la preşedinta Tribunalului Slatina. Slavă Domnului că nu i-au confiscat şi casa prin hotărârea Curţii de Apel Constanţa.

- Cunoaşteţi componenţa grupului de procurori care vrea să vă ocupaţi direct şi personal de nepoţi?

- În linii mari o cunosc, dar n-am s-o fac publică. Sunt câţiva procurori foarte apropiaţi lui Kovesi, pe care i-a cărat şi consilieri, i-a pus în funcţii după ce au rezolvat anumite dosare. N-o să spun nume, dar vă spun acest adevăr şi va veni o zi în care o să trebuiască să fac publice numele.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri