Un avocat din Vâlcea s-a autodenunţat la DNA de frica unui interlop

Data publicării:
bani euro teancuri captura-1

Doar că interlopul a fost condamnat la închisoare cu executare în prima instanţă şi i-a cerut banii înapoi, dar şi dobândă.

Ionel Călin era cercetat într-un dosar de vătămare corporală gravă, în momentul în care i-a cerut ajutorul avocatului Ion Bogdan Mitrache pentru a scăpa de închisoare. Pentru că nu a obţinut sentinţa dorită, Ionel Călin şi-a cerut banii înapoi, ameninţându-l pe avocat şi pe familia acestuia.

Ionel Călin l-a ameninţat pe avocat că va apela la un grup de recuperatori din Brăila, care au mai băgatşi alţi oameni în portbagaj”, dar şi că deţine un sistem modern de interceptare montat în autoturismul avocatului. Ion Bogdan Mitrache a returnat o parte din cei 37.000 de euro pe care Ionel Călin i-a cerut, însă ameninţările au continuat, astfel că avocatul s-a dus la DNA şi a denunţat fapta.

În urma unui flagrant, Ionel Călin a fosr prins în parcarea unui supermarket, chiar în momentul în care primea înapoi 10.000 de euro.

În acest moment, Ionel Călin şi complicea sa sunt cercetaţi pentru cumpărare de influenţă, iar Ion Bogdan Mitrache este cercetat pentru trafic de influenţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri