Un bărbat din Reghin a fost reținut pentru șantaj și camătă

Data publicării:
camatar reghin

Poliţişti de investigaţii criminale şi cei de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au efectuat ieri patru percheziţii domiciliare, în municipiul Reghin, pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, de 42 de ani, bănuit de cămătărie şi şantaj.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproape 60.000 de lei, peste 7.300 de euro, 8.000 de franci şi 550 de dolari, precum şi înscrisuri privind evidenţa împrumuturilor, contracte de împrumut şi alte bunuri care ar fi fost folosite în activitatea infracţională, informează Poliția Română.

De asemenea, au fost identificate şi audiate 18 persoane care ar fi împrumutat bani de la cel în cauză, cărora le-ar fi fost percepute diferite dobânzi pentru sumele solicitate.

Din cercetări a reieşit că unele dintre victime ar fi garantat împrumutul cu bunuri mobile sau imobile.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri