Un cunoscut om de afaceri din Vaslui este suspectat că a omorât un cioban

Data publicării:
crima blagesti

Totul s-ar fi întâmplat în comuna Blăgeşti din judeţul Vaslui, pe una din proprietăţile omului de afaceri Emil Savin. Martorii spun că bărbatul s-a enervat când a văzut doi ciobani care îşi păşteau oile într-unul din lanurile sale de grâu. Era în maşină cu ginerele său şi au încercat să-şi facă singuri dreptate.

„Pe un cioban l-a bătut, l-a lăsat la pielela goală era numai vânătăi. Şi pe unul cică l-a călcat cu maşina”, spune un localnic.

Ciobanul spune aşa: da, zice, eram departe la 20 de metri de grâul lui”, adaugă o femeie.

Ciobanul lovit cu maşina a murit pe loc şi a fost adus la spital chiar de omul de afaceri. Acesta le-a spus poliţiştilor că l-a lovit din greşeală cu maşina pe câmp. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui s-a autosesizat.

Se fac cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Este vorba despre un cioban care a fost călcat de o maşină. În aceeaşi împrejurare a mai fost lovit alt cioban”, a declarat Alice Ruja, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Cadavrul bărbatului a fost dus la institutul de medicină legală pentru a stabili cauza exactă a morţii. Localnicii cred însă că omul de afaceri nu va păţi nimic.

 -E un suflet de copil vă Spun drept, nevinovat l-a omorât, susține Tudora Guriță, mama vitregă a victimei

- O să păţească ceva sau nu?

- Nu. Cred că Nu. Vă Spun eu că Nu.

- De ce?

- El mai are făcute şi nu a păţit nimic.

- Dar ce a mai făcut?

- Şi unul acum doi ani împuşcat are.

„A mai prins unul la peşte că are o piscicolă aici şi l-a luat, l-a vârât într-o plasă şI l-a azvârlit în apă. Nu se ştie nimic de dânsul”, susține un alt localnic.

Bărbatul este cunoscut în zonă pentru afacerile sale în agricultură, în piscicultură şi în construcţii. Avocatul omului de afaceri a refuzat să vorbească despre acuzaţiile care îi sunt aduse clientului său.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri