Un cuplu a fost arestat după ce a sechestrat şi violat o femeie

Data actualizării: Data publicării:
violenta domestica bataie barbat femeie_shutterstock_261573011
Foto: Shutterstock

Caz mai puţin obişnuit în Oradea, unde magistraţii Judecătoriei locale au arestat un bărbat şi femeie acuzaţi de violenţă, lipsire de libertate şi viol. Potrivit anchetatorilor, la jumătatea lunii aprilie, cuplul a sechestrat o altă femeie, pe care au obligat-o să întreţină raporturi sexuale orale.

violenta domestica bataie barbat femeie_shutterstock_261573011
Foto: Shutterstock

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au date potrivit cărora faptele de care sunt acuzaţi agresorii s-au petrecut timp de două zile, pe 11 şi 12 aprilie.

„Inculpata V.M (...) a exercitat acte de violenţă fizică asupra părţii vătămate (atât într-un apartament, într-o maşină dar şi pe malul Crisului Repede), cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 6-7 zile îngrijiri medicale. Totodată, a ţinut victima cu forţa într-un apartament şi într-un autoturism”, se arată într-un comunicat al Parchetului Oradea.

Anchetatorii susţin că inculpata ar fi obligat-o pe victimă să-i facă sex oral bărbatului. „Profitand de constrângerea fizică exercitată de inculpata V.M asupra victimei, (bărbatul) ar fi întreţinut un act sexual oral cu aceasta”, au transmis procurorii.

La trei săptămâni după aceste fapte, pe 4 mai, cei doi agresori au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi de magistraţii Judecătoriei Oradea. Cuplul va rămâne după gratii 30 de zile, până în 2 iunie.

Comunicatul Parchetului nu precizează vârsta inculpaţilor, localitatea de unde provin şi nici cum au ajuns în situaţia de a o agresa pe victimă.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri