Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie Craiova, înjunghiat mortal. Primul suspect: colegul de cameră

Data publicării:
sptal

Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie Craiova a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută, în noaptea de miercuri spre joi, principalul suspect fiind colegul de cameră al decedatului. Deşi în spital e linişte în acel interval orar, angajaţii unităţii spun că nu au auzit absolut nimic.

Victima, un bărbat de 56 de ani, suferea de epilepsie şi se internase săptămâna trecută la Clinica de Psihiatrie din Craiova. Cel suspectat că l-ar fi omorât este un pacient de 38 de ani.

„Autorul, cu un obiect înţepător, i-a aplicat victimei mai multe lovituri în zona gâtului, provocându-i decesul. În scurt timp fapta a fost descoperită de către personalul medical. Autorul a fost reţinut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Magda Bădescu.

Suspectul a fugit din spital şi s-a întors doar convins de fratele său. În acest timp, familia bărbatului decedat vrea să acţioneze în judecată Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova pentru neglijenţă.

Suspectul a fost internat la Spitalul din cadrul Penitenciarului Jilava şi urmează să fie expertizat pentru a se stabili dacă poate răspunde penal.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri