Sari la conținut

VIDEO. Un periculos criminal chinez, expulzat din România

Un chinez condamnat la închisoare pe viaţă după ce, în urmă cu 22 de ani, a ucis cu sânge rece un cuplu de conaţionali, a fost expulzat din România.

El a fost eliberat condiţionat, după ce intrase în închisoare în 1994.

Bărbatul, considerat criminal profesionist, şi câţiva complici i-au omorât pe doi chinezi, proprietarii unei afaceri în România, pentru a-i jefui.

Chai Yi Feng, împreună cu doi conaționali — Tong Xiao Dung și concubina acestuia, Zhang Yi Duo - au omorât și jefuit în 1994 un cuplu de chinezi din București. Crima a avut loc într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, victimele fiind lovite cu corpuri contondente și apoi strangulate. Cadavrele au fost înghesuite în două geamantane, după care au fost abandonate în stufăriș, pe malul lacului Cernica. Mobilul crimei a fost jaful, cei doi soți având o afacere profitabilă în Complexul Europa.

La sfârșitul lunii decembrie 2016, Chai Yi Feng a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Codlea, după ispășirea a 22 de ani de închisoare. Potrivit competențelor, polițiștii de imigrări l-au preluat pe chinez și au efectuat demersurile necesare în vederea expulzării din România.

Chinezul a fost escortat de ofiţerii de la Imigrări până la Aeroportul Otopeni. El are interdicţie să mai intre în România în următorii cinci ani.

(Surse: Digi24 TV, Agerpres, Facebook Inspectoratul General pentru Imigrări)

Pe aceeași temă