USR: Desfiinţarea Secţiei de investigare a magistraţilor, adoptată tacit de Camera Deputaţilor

Data publicării:
viorica dancila parlament plen buget inquam george calin 2019-02-15 GC vot buget 1-4023
Foto: Inquam Photos / George Călin

USR anunţă că proiectul Uniunii pentru desființarea secției speciale de investigare a magistraților și punerea în acord a legilor justiției cu recomandările Comisiei de la Veneția a fost adoptat tacit de Camera Deputaților.

viorica dancila parlament plen buget inquam george calin 2019-02-15 GC vot buget 1-4023
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

„Proiectul propus de USR pentru desființarea secției speciale de investigare a magistraților și punerea în acord a legilor justiției cu recomandările Comisiei de la Veneția, a fost adoptat tacit de Camera Deputaților!

O victorie a USR în lupta împotriva infractorilor din PSD-ALDE! Secția specială a fost înființată la comanda lui Dragnea cu scopul de a intimida și elimina magistrații și procurorii incomozi politicienilor și mafioților.

Dar și pentru a bloca dosare importante,cum încearcă șefa secției Adina Florea cu dosarul Tel Drum în care este cercetat Dragnea.

Noi am atras atenția încă de la înființare că secția va fi folosită în mod abuziv și în folosul infractorilor. Mai mult, critici a primit și de la Comisia de la Veneția, GRECO, Comisia Europeană și de la majoritatea magistraților români.

Nu ne vom opri aici! Vom continua să luptăm până când Tudorel, Dragnea și infractorii de la putere vor deveni istorie. Astăzi putem avea încredere că se poate!”, a scris USR pe pagina de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri