V. Ponta: Am primit dovada scrisă - am fost chemat ca martor la DNA în dosarul lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
ponta profil fb

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, că a fost chemat ca martor la DNA în dosarul lui Liviu Dragnea şi îl acuză pe liderul-social democraţilor că a minţit când a spus că el l-a denunţat. De asemenea, Ponta spune că Dragnea are un „plan pervers” prin care îngroapă PSD, „ca să scape cu banii de la Tel Drum”.

"Am primit dovada scrisă: am fost chemat ca martor la DNA - nu am depus niciodată niciun denunţ contra nimănui - iarăşi Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia?”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fostul premier spune că Liviu Dragnea „şi-a bătut joc de membrii şi de 5 milioane de români care au pus ştampila de vot pe numele meu în 2014”, iar dacă „ar mai avea măcar 1% ruşine”, i-ar cere scuze şi ar demisiona din partid.

„Dragnea Mincinosul şi-a bătut joc de membrii PSD - partid în care am activat timp de 15 ani şi pe care l-am condus mai mult de 5 ani - şi de 5 milioane de români care au pus ştampila de vot pe numele meu în 2014! Dacă ar mai avea măcar 1% ruşine mi-ar cere scuze imediat şi şi-ar da demisia din PSD şi din Parlament”, a continuat Ponta.

Ponta susţine că Dragnea are un „plan pervers” prin care îngroapă PSD, „ca să scape cu banii de la Tel Drum”.

"Ce ruşine - ce plan pervers de îngropare a PSD, ca să scape el cu banii de la Tel Drum şi proprietăţile din Brazilia! Sunt însă convins că în 2019 - 2020 oamenii vor fi alături de mine şi de ProRomânia pentru a repara ce a stricat şi a vândut Dragnea Mincinosul!", conchide acesta.

Victor Ponta declara, la începutul lunii februarie, că va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizată calitatea în care a fost audiat în dosarul lui Liviu Dragnea, după ce acesta l-a acuzat din nou că este unul dintre denunţătorii din dosarul său. Ponta a susţinut că nu a depus în viaţa lui un denunţ, spunând că dacă va dovedi, cu hârtie de la DNA, că a fost audiat doar în calitate de martor, Liviu Dragnea, "cel mai mare mincinos din istoria politicii româneşti", trebuie să demisioneze din Parlament şi din PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri