V. Ponta, către ministrul Justiţiei: Nu se poate ce se întâmplă în România! Poate le atrageţi atenţia celor din CSM. Dacă nu, mai bine vă daţi demisia

Data publicării:
victor ponta guvern - gov 1

"Ce s-a întâmplat la Vaslui se întâmplă de multe ori în ţară", a spus iritat premierul, la începutul şedinţei de Guvern. El i-a cerut ministrului Justiţiei să ia atitudine în cadrul CSM sau să-şi dea demisia.

Victor Ponta: „Vreau să vă rog, domnule ministru al justiţiei, să vă exercitaţi toată autoritatea funcţiei în cadrul CSM şi dacă CSM nu va lua nicio măsură, mai bine vă daţi dumneavoastră demisia. Că cineva trebuie să tragă un semnal, că nu se poate ce se întâmplă zi de zi în România şi poate în felul ăsta le atrageţi atenţia celor din CSM că în afară să ne spună nouă când nu avem voie să comentăm - uite, acum am voie să comentez şi vreau să spun că ce s-a întâmplat la Vaslui se întâmplă de multe ori în ţară”.

„Am sesizat Inspecţia Judiciară şi în scurt timp o să avem o evaluare”, a răspuns Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei.

„Poveşti. Poveşti am mai auzit. Poate de data asta îi apără şi pe oameni, nu îi apără doar pe cei dintre ei, care greşesc şi cu asta am spus foarte clar ce gândesc şi poate totuşi ne gândim la viaţa de zi cu zi a oamenilor nu doar la bătălii politice”, a replicat nervos premierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri