V. Ponta: "Procurorul nu cred că e interesat că Lukoil are 3.500 de angajaţi şi că Oltchim cumpără doar la Lukoil". CSM va sesiza Inspecţia Judiciară

Data publicării:
Victor Ponta argumenteaza la Digi24 30 septembrie 2014 4

„Cei care au comis fapte penale nu fugeau cu conductele în Rusia sau nu ştiu unde, şi nici rafinăria nu o mutau mâine. Să avem grijă că e vorba de 3.500 de oameni şi e vorba despre nişte interese economice de funcţionare a altor companii extrem de importante.

Vicepreşedinte Lukoil: Decidem vineri dacă închidem Petrotel. A fost încheiată o înţelegere cu procurorii

Victor Ponta, despre rafinăria Lukoil: Dacă se închide, nu mai recuperăm prejudiciul

V. Ponta: Cine a fraudat statul trebuie să plătească. În cazul Lukoil, mă bucur că cei 3.500 de angajaţi îşi vor primi salariile

Procurorul nici nu cred că e interesat că Lukoil are 3.500 de angajaţi şi că Oltchim cumpără doar de la Lukoil şi de faptul că au blocat combustibil la Oil Terminal şi la Conpet. Că nu ştie procurorul şi probabil nu e treaba domniei sale”, a declarat Victor Ponta.

Ambasada Rusiei, prima reacţie în ancheta Lukoil: „Suntem foarte îngrijoraţi”

"Având în vedere solicitările unor reprezentanţi ai mass media cu privire la poziţia Consiliului Superior al Magistraturii faţă de declaraţiile publice ale Premierului României din data de 6 octombrie 2014, Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media este abilitat să aducă la cunoştinţa publicului faptul că aceste aspecte vor fi puse în discuţie în şedinţa Plenului CSM din data de 9 octombrie 2014, urmând a se lua o hotărâre cu privire la necesitatea sesizării Inspecţiei Judiciare asupra unei eventuale atingeri adusă independenţei procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în efectuarea urmăririi penale în dosarul Lukoil", informează Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), într-un comunicat de marţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri