Sari la conținut
News Alert

V.Ponta: Sunt corupt, prorus, ciumă pesedistă sau sunt și „mocirlă” și chiar „știrb”?

Deputatul PSD Victor Ponta comentează, pe o rețea de socializare, decizia CSM de a da aviz favorabil grațierii. Fostul premier citează articolul unui jurnalist DW și se întreabă dacă „membrii CSM sunt corupți sau pesediști, în urma deciziei luate”.

„Un jurnalist de la Deutsche Welle îndrăznește să considere că decizia CCR este corectă și vede conducerea DNA făcând politica „iacobina”!!!! Huoooo - este un corupt, vândut Rusiei, ciuma roșie, dușman de clasă etc.

Ieri CCR constata un conflict între puterile statului prin faptul că DNA a încălcat Constituția intrând în activitatea politică a Guvernului și Parlamentului. Huooo - corupților, pesedițtilor, proRușilor, etc!

Azi CSM dă aviz pozitiv legii grațierii - huooo!!! Alți corupți, vânduți rușilor, pesediști, etc!

Ce mă fac - și eu sunt de acord cu ei! Asta înseamnă că sunt doar corupt, prorus, ciumă pesedistă sau sunt și „mocirlă” și chiar „știrb”!? Că m-aș bucura.

Acum serios: ăștia care ne tot numesc pe toți cei care nu suntem de acord cu ei „mocirlă” și „știrbi” sunt fasciști sau pur și simplu niște nebuni periculoși?!?! Eu merg pe prima variantă! Dvs ce credeți?”, a scris Ponta pe o rețea de socializare.