V.Ponta: Sunt corupt, prorus, ciumă pesedistă sau sunt și „mocirlă” și chiar „știrb”?

Data publicării:
PONTA LA BAROU agerpres_7916537

Deputatul PSD Victor Ponta comentează, pe o rețea de socializare, decizia CSM de a da aviz favorabil grațierii. Fostul premier citează articolul unui jurnalist DW și se întreabă dacă „membrii CSM sunt corupți sau pesediști, în urma deciziei luate”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Un jurnalist de la Deutsche Welle îndrăznește să considere că decizia CCR este corectă și vede conducerea DNA făcând politica „iacobina”!!!! Huoooo - este un corupt, vândut Rusiei, ciuma roșie, dușman de clasă etc.

Ieri CCR constata un conflict între puterile statului prin faptul că DNA a încălcat Constituția intrând în activitatea politică a Guvernului și Parlamentului. Huooo - corupților, pesedițtilor, proRușilor, etc!

Azi CSM dă aviz pozitiv legii grațierii - huooo!!! Alți corupți, vânduți rușilor, pesediști, etc!

Ce mă fac - și eu sunt de acord cu ei! Asta înseamnă că sunt doar corupt, prorus, ciumă pesedistă sau sunt și „mocirlă” și chiar „știrb”!? Că m-aș bucura.

Acum serios: ăștia care ne tot numesc pe toți cei care nu suntem de acord cu ei „mocirlă” și „știrbi” sunt fasciști sau pur și simplu niște nebuni periculoși?!?! Eu merg pe prima variantă! Dvs ce credeți?”, a scris Ponta pe o rețea de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri