Vicepreședintele CJ Olt, cercetat în libertate

Data publicării:
marius oprescu - cj olt

Actualizare 14.00 Instanța a decis că vicepreședintele CJ Olt, Marius Oprescu, poate fi cercetat în libertate.

______________________________

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt  susţine că acuzațiile nu sunt adevărate.

Toate aceste lucruri prin care se încearcă denigrarea mea şi terfelirea imaginii mele publice se vor rezolva, atât cea legată de abuz în serviciu, că nu aveam dreptul să folosesc maşina, e maşina Consiliului Judeţean şi voi dovedi acest lucru, iar celelalte, am dat probe de sânge pentru stabilirea ADN- ului şi atunci se va termina cu suspiciunile”, a spus Marius Oprescu.

Mare parte din acuzaţii au fost făcute de unul dintre medicii legişti ai Spitalului Judeţean Slatina. El susţine că superiorii săi i-ar fi cerut să scrie în certificatul de deces că bărbatul accidentat a murit din cauza unor afecţiuni respiratorii, nu ca urmare a leziunilor suferite.

Avocatul familiei victimei susţine că probele de sânge luate de la vicepreşedinte în noapte accidentului au fost schimbate, pentru a nu se afla dacă acesta consumase alcool.

La începutul lunii, Marius Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Judetean Olt, a provocat un accident pe un drum judeţean. A intrat în plin într-o căruţă în care se aflau patru oameni. Unul dintre ei a murit la spitalul Judeţean Slatina după trei săptămâni de comă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri