Victor Ponta: „Lucian Papici a făcut dosare politice”. Cum comentează invitații „Jurnalului de seară”

Data publicării:
51e7def795f9cf3b3d000001

Lucian Papici şi Mariana Alexandru au fost înlocuiţi cu Iuliana Bendeac, cea care l-a trimis în judecată pe Sorin Alexandrescu în dosarul șantajului Antena Group, şi respectiv Viorel Cerbu, procuror specializat în anchetarea corupţiei în magistratură.

Într-o emisiune televizată, premierul Victor Ponta a declarat că procurorul Lucian Papici a făcut dosare politice.

Nu știu de unde știe domnul Victor Ponta că un procuror a instrumentat dosare politice. Doar că sunt politicieni, cum este cazul domnului Dragnea? Nu știu. Ministrul Justiției și primul ministru nu au voie să vorbească despre conținutul dosarelor. Ar fi foarte grav dacă ar fi adevărat”, a declarat, la emisiunea „Jurnalul de seară”  Digi24, vicepreședintele PDL Sulfina Barbu.

Conform unor surse, procurorul Lucian Papici a fost înlocuit din funcție de procurorul general Tiberiu Nițu, fără acordul procurorului-șef DNA Laura Codruța Kovesi.

Lucrul acesta este chiar grav, pentru că trebuie să fie o echipă. Aici este ceva suspect la mijloc. La fel de suspectă este și declarația domnului Ponta și trebuie să dea explicații”, a mai afirmat Sulfina Barbu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri