Sari la conținut

Victor Ponta, mesaj pentru femeile aflate după gratii

Nu mă bucur niciodată când văd femei în cătușe, chiar dacă sunt adversare politice, chiar dacă au făcut ceva rău și cred că o țară care nu găsește o soluție legislativă pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare este o țară barbară, cred acest lucru. Luați-o și ca pe o autocritică”, a declarat premierul, părând că se referă la situația Monicăi Iacob Ridzi, intens dezbătută în media în ultimele zile.

Preşedintele PSD a venit la întrunirea femeilor social-democrate alături de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu. Anul trecut, însă, la o întâlnire similară, alături de Victor Ponta a fost şi mama sa, Cornelia Naum.

„Le transmit celor care nu sunt în sală azi La mulţi ani!, toate gândurile mele bune. Vreau să-i transmit direct acest gând mamei mele care, din păcate, se uită la televizor, (aplauze) Irinei (fiica sa - n.r.), care, din fericire, nu se uită la televizor, surorilor mele, Alexandra și Isabela, care nu mai au televizor de o lună şi e mai bine”, a mai declarat de la tribună președintele PSD, într-o aluzie la problemele judiciare cu care se confruntă familia sa.

În utima perioadă, în contextul dosarului în care cumnatul său este arestat preventiv, premierul Victor Ponta a scris pe o reţea de socializare că familia lui este linşată mediatic, doar pentru ca el să fie lovit politic.  

Citiți și: 

VIDEO. Liviu Dragnea, un ministru foarte serios. Gesturile și mimica președintelui executiv al PSD în timpul discursului ținut de Victor Ponta
Gafă a prezentatorului la întâlnirea femeilor din PSD