Victor Ponta: Nu îmi doresc Ministerul Justiției

Data publicării:
ponta_titlu_doctor_captura

Fostul premier Victor Ponta neagă discuțiile recente privind preluarea portofoliului Justiției în cabinetul Grindeanu. „Nu mi-a propus nimeni să fiu ministrul Justiției și nu îmi doresc absolut deloc așa ceva! Clar?”, a reacționat el pe Facebook.

ponta_titlu_doctor_captura

„Mă bucur că nu sunt chiar singurul "nebun" care nu a votat și nu susține aceasta poveste inutilă și grotească cu referendumuri ale Președintelui contra PSD! Dar sunt foarte îngrijorat pentru România - în timp ce singurele noastre subiecte sunt: dosare, cătușe, proteste, referendumuri nimeni nu mai dă doi bani pe: economie, fonduri europene, investiții, sănătate, educație, politică externă și regională! Și o să vedeți foarte curând care este prețul pe care îl plătim toți! Atâta plăcere sinucigașă nu am văzut la alt popor!”, a scris Ponta pe Facebook.

Am spus că nu mă mai interesează și nu mai răspund la toate prostiile și bârfele "din piață" / dar pentru că oameni serioși m-au întrebat azi trebuie să precizez: nu mi-a propus nimeni să fiu Ministrul Justiției și nu îmi doresc absolut deloc așa ceva! Clar? Ultima dată când am am fost Ministru al Justiției am făcut numai greșeli!”, a mai adăugat fostul premier.

Despre acest subiect a vorbit astăzi și Liviu Dragnea, președintele PSD. „Nu cred că Victor vrea așa ceva. Dar eu am spus-o mai demult, Victor poate să ocupe orice poziție în orice guvern din România”, a spus el.

În data de 9 februarie, Florin Iordache a demisionat de la ministerul de resort, iar Ana Birchall - ministru delegat pentru Afaceri Europene - ocupă funcția de ministru interimar. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri