Victor Ponta: „Pe Gică Popescu chiar l-aş graţia în prima zi, iar Becali cred că a suferit, a plătit”

Data publicării:
gica

Premierul Victor Ponta spune că l-ar graţia din prima zi pe fostul fotbalist Gică Popescu, în cazul în care ar ajunge preşedintele României. Despre Gigi Becali, liderul PSD a spus luni seară, la România TV, că „a suferit şi a plătit”.

Pe Gică Popescu chiar l-aş graţia în prima zi, iar Becali cred că a suferit, a plătit. În general, cred că mai bine le iei oamenilor banii dacă au făcut ceva ilegal. Nu mi-am ascuns simpatia”, a declarat Victor Ponta luni seară, la România TV.

În cursul zilei, finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, declarase că, dacă liderul social-democrat obţine funcţia supremă în stat, el şi Gică Popescu vor fi graţiaţi „după trei zile”.

Gigi Becali execută o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după mai multe condamnări, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, dosarul Valiza şi în cel în care a fost judecat pentru sechestrarea celor care i-au furat maşina.

Fostul internaţional Gică Popescu a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul Transferurilor, cu numai o zi înainte de alegerile pentru funcția de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, unde era principalul favorit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri