VIDEO. Cum a fost întâmpinat la Parchetul General șeful Jandarmeriei

Data actualizării: Data publicării:
Catalin Sindile
Catalin Sindile da declaratii la sediul Parchetului General, Bucuresti, vineri, 21 septembrie 2018. Inquam Photos /Octav Ganea

Şeful Jandarmeriei, Cătălin Sindile, a ajuns vineri dimineaţă la Parchetul instanţei supreme, unde a fost chemat alături de mai mulţi reprezentanţi ai instituţiei. Ei ar urma să fie anunţaţi că au calitatea de suspecți în dosarul privind violenţele de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.

Cătălin Sindile a ajuns la Parchetul instanţei supreme cu puţin înaintea orei 10.00, spunându-le jurnaliştilor că va face declaraţii la ieşirea de la audieri. Mai multe persoane aflate în faţa sediului Parchetului General au strigat "Criminalule! La puşcărie! Acolo e locul tău!" în momentul în care şeful Jandarmeriei a ajuns la Parchet.

Mai mulţi reprezentanţi ai Jandarmeriei Române au fost citaţi, vineri, la Parchetul instanţei supreme, unde ar urma să fie anunţaţi că au calitatea de suspect în dosarul privind violenţele de la protestul din 10 august din Piaţa Victorie, potrivit informațiilor Digi24.  Este vorba de acuzații de abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu.

PARCHETUL GENERAL - Catalin Sindila
Catalin Sindile da declaratii la sediul Parchetului General, Bucuresti, vineri, 21 septembrie 2018. Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri