VIDEO. Discurs la Facultatea de Drept din Iași: Fiți iubiți cum a fost Kovesi, nu intrați în infamie ca Toader

Data publicării:
COMBO_INQUAM_TOADER_KOVESI_INSPECTIA_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Liderul studenților din anul III la Facultatea de Drept a Universității din Iași le-a urat ieri colegilor care au terminat facultatea, la ceremonia de absolvire, să intre în istorie „ca luptători împotriva corupției”, relatează Ziarul de Iași.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Succesul nu se măsoară după cât de departe veți ajunge în carieră, ci se măsoară după cum își vor aduce aminte oamenii de voi, în posteriate. De aceea, vă rog să intrați în istorie ca luptători împotriva corupției, minciunii și neadevărului, și să nu fiți cumva părtași cu politicienii și cu infractorii. Să fiți iubiți și aclamați cum a fost iubită și aclamată doamna Kovesi săptămâna aceasta și să nu intrați în infamie, cum a intrat, din păcate, domnul Toader. Doamne ajută! Adevărul va răzbi prin voi”, a spus Silvian-Emanuel Man colegilor săi, de pe scena facultății.

Tudorel Toader este rectorul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, suspendat pe perioada mandatului de ministru al Justiției. De asemenea, el a fost și decanul acestei facultăți înainte de a deveni rector.

Contactat de HotNews.ro, Silvian-Emanuel Man a declarat că „situația critică în care profesorul Toader a pus sistemul de justiție din România nu putea fi trecută cu vederea la acest eveniment festiv, iar el să fie ovaționat pentru funcțiile pe care le-a acumulat în palmares și să i se mulțumească ca și cum ar fi fost un model pentru studenți”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri